Menu

Three in One Concepts© - One Brain

THREE IN ONE CONCEPTS© - ONE BRAIN | A One Brain© - Integrált agy, egységes agy - egységes rendszerfilozófiával és oktatási szisztémával rendelkező kineziológiai rendszer.

A One Brain© (Three in One Concepts©, TIOC) - rendszer kormunkával dolgozik. Tehát a kliens jelenbeli problémájával kapcsolatban megkeressük azokat az életkorokat - természetesen hipnózis és relaxáció alkalmazása nélkül, izomteszteléssel -, melyek valamilyen összefüggésben vannak a megoldandó konfliktussal, és meghatározott korrekcióval feloldjuk ezeket a negatív emlékeket.

Alapvetően a stresszel és az energiával dolgozunk, hiszen minden átélt fájdalom, félelem, fájdalomtól való félelem - természetesen az érzelmi fájdalom is ide sorolandó -, energiablokádokat hoz létre a testben, s ez a "fortélyos félelem igazgat" bennünket a jelenben is.  

Korregresszióban a fogantatásig megyünk vissza, s keressük meg azt a legkorábbi kort, mely problémáink eredője.

Tapasztalatom szerint például azokban a felnőttekben, gyerekekben, akik nem tervezett gyerekek voltak, vagy akiket más neműnek - fiút lánynak, lányt fiúnak - vártak, felfokozott a megfelelési vágy.

Azoknál, akiknek születésekor a köldökzsinór a nyakra volt tekeredve, visszafojtott agresszivitás, dührohamok a jellemzőek. Nagyon sok örökbefogadott gyermekkel foglalkozunk, hiszen náluk talán legmagasabb a magzati kori, kisgyermekkori stressz mértéke. Minden, a magzati korban az anyát ért stressz érinti a gyermeket is, hiszen ha idegesek vagyunk, összeszorul gyomrunk, szúr a szívünk, elszorul torkunk, légzésünk megváltozik - s a gyermek kilenc hónapig az anya szerveként fejlődik, az anya érzéseivel összhangban reagál. Minden gyermeknél - eltérő mértékben - feszültséget okoz a testvér születése - a "trónfosztás". Természetesen később is érnek bennünket fájdalmas tapasztalások, betegség, óvodai beszoktatás, iskolai kudarcok - de a hatéves korunkig átélt stresszek az eredői -  legkorábbi okai - felnőttkori problémáinknak. Elég, ha a kapcsolatteremtési gondokat említem - hiszen az apával és az anyával való kapcsolat állít mintát életünkben valamennyi férfi-nő kapcsolatunkra.

Munkánkban kiemelt helyet foglal el a tanulási nehézségek korrigálása.

A sokszínű és sokrétű problémák megoldása meghatározott korrekcióval történik, melyet szintén izomteszteléssel választunk ki. A korrekció lehet mozgásos jellegű; vizualizációs, és dolgozunk fény- és színhatásokkal is, stb.

A kineziológiai izomtesztelés, mint biofeedback lehetővé teszi, hogy tudatos emlékezés nélkül is felderítsük azokat az eseményeket, melyek egymásra épülve létrehozták jelenbeli problémánkat.

Mély szinten valamennyi tapasztalat benne van a test és agy memóriájában, s rendezésre vár. Agyunk hatalmas kapacitású kompjuterként tárolja az információkat, s a kineziológiai izomteszt segítségével lehetőségünk van lehívni ezeket az információkat, felderíteni   és   kijavítani a „működési zavarokat”.

Izmaink működését agyunk irányítja, izmaink a központi idegrendszer kijelzőinek tekinthetők, s az izomtesztelés során tapasztalt energiaváltozás megbízható információt ad a tesztelő által feltett kérdésre. Az izomteszt segítségével lehívható, felidézhető az élet minden pillanata, segítségével oldhatók a múltbéli, jelenlegi, és a jövőben jelentkező potenciális problémák.

A One Brain kineziológiai oldás elsősorban a problémák érzelmi hátterével foglalkozik, ezeknek az érzelmi stresszeknek a feloldása energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, s aktivizálja a test öngyógyító mechanizmusát.

(lásd: Tematikus Kineziológiai ágak)

(lásd: Professzionális Kineziológus Akadémia)


Impresszum: Üzemelteti az „ALTERNA” Oktatási, Ismeretterjesztő, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság; Cégjegyzékszám: 01-09-464336; Adószám: 12084247-2-43; Statisztikai számjel: 12084247-8559-113-01;  Statisztikai ágazati kód: 8624; Az Alterna Kft. bankszámlaszáma: K&H Bank 10401093-50526774-75751007; Cím: 1123 Budapest, Alkotás u. 37. mfszt. 3.; Telefon: 1/202-7400, 30/940-3066; E-mail: info(kukac)alterna.hu; info(kukac)europa-akademia.hu; Igazgató és felelős szerkesztő: dr. Varju Márta; NMHH nyilv. szám: 20592-2/2011.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató