Menu

Kiss Zoltán Zéro

Gyerekkorom óta zenész, basszusgitáros szerettem volna lenni. Úgy tűnt, hogy van hozzá tehetségem. Szorgalmasan gyakoroltam, így már 18 éves koromban Radics Bélával játszottam a Tűzkerékben. Ezután jött a Scampolo Faragó „Judy” Istvánnal, Bontovics Katival, majd Judyval és Komár Lacival megalakítottuk a Sprintet (akkor született a „Postakocsi” című dal). Ezután a Korálban játszottam, Koncz Zsuzsát is kísértük.

1977–78-ban a Piramis hangkeverő technikusa voltam, de már nagyon hiányzott a zene, és azt gondoltam, ha nem találok magamnak egy nagylemezes zenekart, akkor külföldön fogok szerencsét próbálni.

Itthon maradtam, mert 1979-ben megszületett a fiam, és megalakult a Karthago, amelynek ma is tagja vagyok.

Szerettünk volna még egy kislányt, de a feleségem, aki eredetileg vegyész, egy munkahelyi mérgezés következtében az ötödik hónapban elvetélt, majdnem meghalt, ennek következtében volt egy testen kívüli élménye.

1983 szeptemberében a Karthagóval életünk legnagyobb sikerét értük el, megnyertük Ausztriában a Villachi Nemzetközi Zenei Fesztivált. Amikor hazatértünk, akkor tudtam meg, hogy ugyanazon a napon, hajszál híján elveszítettem a feleségem. Ekkor kezdtünk el mindketten komolyan foglalkozni az élet mélyebb megismerésével, a nem látható világgal, amiről tudom, hogy nagyon is működik.

Közben sok emlékezetes dolog történt, többek között a „Kisváros” c. tévéfilmsorozat (1993–2000), amelynek a zenéjét a KGB-vel (Kiss-Gidófalvy Band) szereztük. A producer és a rendező azt akarta, hogy ebben a produkcióban én legyek az énekes. Készültek a KGB-lemezek. 1997-ben „Lábnyomok a parton” címmel saját szólólemezem is megjelent, de az a bizonyos átütő siker csak váratott magára.

Itt fordult a sorsom. Már nagyon érdekelt, hogy ha énekesként szerepelek, miért kapom az akadályokat? Egy asztrológustól megkaptam a választ: basszusgitárosként a helyemen vagyok, mert az egy kisegítő hangszer, de az éneklés a színpad közepén már nem megy, az nem az én helyem, ez így direktben nem fog működni, erről le kell mondanom.

Átgondoltam mindent, és meghoztam a legnehezebb, de legjobb döntést: nem erőlködtem tovább. Bíztam benne, hogy az életemnek ezután is lesz értelme, és adhatok valamit a világnak magamból.

Feleségem akkor már asztrológiával foglalkozott; egy nap megkérdezte tőlem, hogy érdekel-e komolyabban a numerológia, hiszen benne van a horoszkópomban. A válasz azonnal igen volt, mert mindig is érdekelt, foglalkoztam is vele. Pár napon belül kiderült, hogy a Debrecenben élő Barta Éva az a numerológus, akitől ezt a legjobban megtanulhatom, és akinek örökké hálás leszek azért, hogy ezt a fantasztikus tudást megismerhettem. Persze akkor még nem gondoltam rá, eszembe sem jutott, hogy később a legfontosabb része lesz az életemnek.

Azután a Hajógyári-szigeten, a Tündérkertben, Lipcsik Katalin parapszichológussal (médium, gyógyító) ingyenes Parapszichológiai, Ezoterikus és Spirituális Iskolát indítottunk, ahol mindenki adta a tudását. Önzetlenül segítettünk az embereknek, én a numerológiával, feleségem, Simonyi Éva pedig mint asztrológus. Egy idő után már annyian kértek elemzést, hogy nem győztük, egyre többen kérdezték, hol lehet a pitagoraszi számmisztikát megtanulni. Akkor kezdtem el tanítani, és azóta a hivatásom a numerológia.

2008 augusztusában jelent meg „A Sorsunk a Számokban” című numerológiai ismeretterjesztő könyvem, amely már a hatodik kiadásnál tart. 2012-ben megjelent német nyelven: Zoltan K. Zero: „Unser Schicksal in den Zahlen” címmel Németországban, Ausztriában és Svájcban az ARTHA Verlag terjesztésében.

Nagy elismerés, hogy mint egyetlen numerológus, sok éve meghívást kapok a Sorskerékre, az Asztrológiai Napokra (2010-től minden évben előadást is tartottam). A numerológiát régóta tanítom, és különösen megtisztelő számomra, hogy tanítottam és rendszeresen előadásokat tartok az Európa Akadémián, ahol a professzionális szakembereket képezik.


Impresszum: Üzemelteti az „ALTERNA” Oktatási, Ismeretterjesztő, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság; Cégjegyzékszám: 01-09-464336; Adószám: 12084247-2-43; Statisztikai számjel: 12084247-8559-113-01;  Statisztikai ágazati kód: 8624; Az Alterna Kft. bankszámlaszáma: K&H Bank 10401093-50526774-75751007; Cím: 1123 Budapest, Alkotás u. 37. mfszt. 3.; Telefon: 1/202-7400, 30/940-3066; E-mail: info(kukac)alterna.hu; info(kukac)europa-akademia.hu; Igazgató és felelős szerkesztő: dr. Varju Márta; NMHH nyilv. szám: 20592-2/2011.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató