Menu

Three in One Concepts - One Brain© tanfolyamok időpontjai

Új képzési csoport:

április 28- máj. 02. I-II. szint: A szakma eszközei (Tool of the Trade)  2 nap
    A One Brain alapjai (Basic OB ) - Tanulási képességek fejlesztése 3 nap
július 12-15. III. szint: Testkód (Under the Code)  4 nap
egyeztetés alatt IV. szint: Haladó One Brain (Advanced One Brain) 4 nap
     

Three In One Concepts© (TIOC) - One Brain – TOVÁBBKÉPZŐ MINITANFOLYAMOK

A minitanfolyamok speciális oldási menetet tartalmaznak az adott témakörre vonatkozóan, melyet klienseinknél is alkalmazhatunk. Emellett a legfőbb: mi is megszabadulunk évek/évtizedek óta hurcolt terheinktől.

A továbbképző tanfolyamok neve A továbbképző tanfolyamok tematikája Képzés időtartama Képzés időpontja
A Viselkedési Barométer világa A Viselkedési Barométer szavai, összefüggései megmutatják magukat, feltárul a VB világa. 1 nap Ápr. 03.
Allergia Oldva a negatív érzelmi stresszt, szabadíts fel tested és lelked, melyek így képesek lesznek újra megteremteni az egyensúlyukat, a betegségtől a könnyű életig. 1 nap Ápr. 04.
A Viselkedési Barométer a testen Tanuld meg megérteni tested nyelvét. A beazonosítás ideje. Találd meg konstruktív módját annak, hogy hogyan hozd magad újra egyensúlyba. 1 nap Ápr. 10.
Féltékenység Jogom van rá, hogy birtokoljak...? Joguk van rá, hogy birtokoljanak...? Ki vagy mi keltett benned bizonytalanságot, bizalmatlanságot, kinek vagy minek az elvesztésétől féltél mindennél jobban… Kit vagy mit akartál birtokolni vagy kontrollálni…? - akik a legfontosabbak voltak bármikor is életedben, s akik mégis a legnehezebb terhet jelentették számodra. „Szeretlek-tehát birtokollak.” Ha befejezed a féltékenység és áldozat önmegsemmisítő játszmáit, visszanyered az önbecsülést, önmagad tiszteletét és saját méltóságodat. 1 nap Máj. 10
Megszállott viselkedés Megmagyarázhatatlan rossz szokások, személytelen kommunikáció, szégyen, önmegtagadás, bosszú és büntetés, győzelem és veszteség. 1 nap Máj. 22.
Elfogadás Saját magunk elfogadása segít nekünk elfogadni másokat. Az a világ amit megélünk csak személyes attitüdjeink, hozzáállásunk visszatükröződése. 1 nap Máj. 23.
Bőség Mindazon blokkok oldása, melyek akadályozzák szellemi, lelki, érzelmi, anyagi gazdagodásunkat. Miért és kit büntetünk bőségünk megtagadásával? - Az önbüntetés és önmegtagadás ciklus végét jelenti a bőség bősége, amely többet teremt mindabból, amire szükséged van./td> 1 nap Máj. 29.
Visszaélés, erőszak Mikor, kit kényszerítettél arra, amit nem akart megtenni? Mikor, ki kényszerített arra, amit nem akartál megtenni? Mikor kényszerítetted saját magad arra, amit nem akartál megtenni? - Tanuld meg kifejezni az érzelmeidet és élni szíved vágya szerint. 1 nap Jún. 06.
Megbocsájtás Bocsáss meg magadnak, fejezd be áldozatként való viselkedésedet és fogadd el saját felelősségedet. Bocsáss meg magadnak, ne legyél többé áldozat. 1 nap Júl. 16.
Az extraszensz (ESP) képességek felébresztése Extraszensz képességeid működését akadályozó blokkok feloldása. 1 nap Júl. 27.
A legrosszabb szokás, a legrégibb hazugság Amikor nem hallottak meg, nem mutattak irántad tiszteletet, lenéztek, mintha nem is léteznél, észre sem vettek... Amikor féltékeny voltál, haragos és sértődött, harcoltál valakivel... Áldozat és zsarnokság, mely megkeseríti életünket. 1 nap  
Írói blokkok oldása Minden kreatív tevékenység - írás, festészet, zene, stb. - blokkjainak oldása. 1 nap  
Attitűdök oldása Azonosítsd és oldd azokat az attitüdöket, melyek mások elvárásainak csapdájába csalnak, abban tartanak, és nyerd vissza erődet, belső hatalmadat. 1 nap  
Nincs kifogás Fejezd be a kifogások keresését ömagaddal kapcsolatban. Az igen legyen igen, a nem pedig nem. 1 nap  
Várakozó kilók I. Mit tagadsz meg önmagadtól? – szabadulj meg a páncéltól, melyet magad köré vontál! 1 nap  
Várakozó kilók II. Mit tagadsz meg önmagadtól? – szabadulj meg a páncéltól, melyet magad köré vontál! 2 nap  

Three In One Concepts© (TIOC) - One Brain – OKTATÓINK

 

Referencia:

http://www.3in1concepts.us/ -> Directory, ’I agree’ -> Hungary, Instructor, Search

 

dr. Varju Márta

TIOC Faculty

kineziológia szakértő és vizsgáztató

Licensed One Brain advanced konzultáns facilitátor (A TIOC által minősített haladó konzultáns-facilitátor)

 

Farkas Katalin

kineziológia szakértő és vizsgáztató

Advanced Trainer (Haladó Tréner)

Licensed One Brain advanced konzultáns facilitátor (A TIOC által minősített haladó konzultáns-facilitátor)

 

Eörssy Péter

Instructor (Oktató)

Licensed One Brain konzultáns facilitátor (A TIOC által minősített konzultáns-facilitátor)


Impresszum: Üzemelteti az „ALTERNA” Oktatási, Ismeretterjesztő, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság; Cégjegyzékszám: 01-09-464336; Adószám: 12084247-2-43; Statisztikai számjel: 12084247-8559-113-01;  Statisztikai ágazati kód: 8624; Az Alterna Kft. bankszámlaszáma: K&H Bank 10401093-50526774-75751007; Cím: 1123 Budapest, Alkotás u. 37. mfszt. 3.; Telefon: 1/202-7400, 30/940-3066; E-mail: info(kukac)alterna.hu; info(kukac)europa-akademia.hu; Igazgató és felelős szerkesztő: dr. Varju Márta; NMHH nyilv. szám: 20592-2/2011.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató