ALTERNA KFT.: B/2020/001255. számon nyilvántartott felnőttképző

Farkas Katalin

1963-ban születtem Csepelen, szüleim első szülött leánygyermekeként, ennek minden következményével.  Általános és középiskolai tanulmányaimat is Csepelen végeztem, a Jedlik Ányos Gimnázium matematika tagozatán érettségiztem. Ezután a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolára jelentkeztem, és ott is szereztem diplomát, gazdasági és gazdasági szaktanár szakon. Dolgoztam állami nagyvállaltnál néhány évig, majd magánvállalkozásokban, végül 1992 óta saját cégemben.

Harmincas éveim vége felé éreztem, hogy kiváncsiságból összecsipegetett természetgyógyászati ismereteimet valamilyen rendszerbe kéne szednem, valami újat kellene tanulni. 

  Eleinte csak ismeretszerzésnek szántam… Így találtam rá egy hirdetésre az Európa Akadémiáról, és bár nem sokat tudtam a kineziológiáról, azonnal beíratkoztam. Családom nagy része  eleinte nagyon sajnált, és nem is nagyon értette,  hogy miért kezdek “ilyen korban” újra tanulni, és hogy miért nem sajnálom hétvégéimet ezzel tölteni. Ezek a napok azonban nem a tanulás “kínját” jelentették, hanem feltöltődést, önismeretet és változást.

Lányom nagyon támogatott ebben, sőt sokszor, amikor hazaértem, érdeklődve hallgatta a hétvégi élményeimet. Ő volt az, aki leginkább visszajelezte a bennem végbemenő változásokat.  Fiam akkoriban még kicsi volt, ő már csak a kineziológia áldásos hatásait tapasztalhatta meg magán.

Az Európa Akadémián töltött évek alatt egészségügyi és természetgyógyászati modul vizsgát tettem, majd kineziológiából szakvizsgáztam az ETI-ben.

Időközben oktatója lettem több Magyarországon oktatott kineziológiai ágnak, a One Brain, a TEK, a Brain Gym, a Touch for Health ágaknak. De a tanulást nem lehet és régebben sem lehetett abbahagyni…! Mindig úgy éreztem, ha még többet tudnék, több mindent megismernék, többet tudnék segíteni! Így aztán tanulmányoztam még különböző energetikai rendszereket, írásanalitikát, Jotish-t (hindu asztrológiát), Vasatit (hindu térrendezést), számmisztikát és Hypnocoachingot. Megismerkedtem a grafomnézissel, a life- és business- coachinggal, jelenleg pedig szakmediációt tanulok másoddiplomás szakon.

Közelítőleg tíz éve ért az a megtiszteltetés, hogy oktatóm, mesterem, dr. Varju Márta meghívott az Európa Akadémiára oktatónak. Nagy örömmel tanítok itt azóta is, hiszem alkalmazhatom tanári ismereteimet és kineziológiai tudásomat egyaránt.

A minisztérium által nyilvántatott kineziológiai szakértő és vizsgaelnök vagyok, sokszor veszek részt a kineziológiai szakvizsgán a GYEMSZI-ben vizsgáztatóként.

Életem másik nagy áldása, hogy együtt tanulhattam és tapasztalhattam  a COLORADO Energetikai Rendszert Amerikában Mártival, és együtt hozhattuk el Európába. A Rendszer energiája szintén komoly változásokat hozott életembe, és segítséget jelent folyamatosan a hétköznapokban.

Így lett az érdeklődésből tudás, a tudásból pedig új hivatás…! Boldog vagyok, hogy azt tehetem nap mint nap, amit valóban szeretek!A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató