ALTERNA KFT.: B/2020/001255. számon nyilvántartott felnőttképző

Európa Akadémia

Az Európa Akadémia képzési szolgáltatásain belül a kineziológia és más, a természetgyógyászai jogszabályokban meghatározott szakterületek (reflexológia, fitoterápia, alternatív mozgás- és masszázsterápia, életmódtanácsadás- és terápia) állnak a középpontban. Az adott szakterületet magas szinten művelő szakemberek, szakértők oktatják a hallgatókat, az elméleti tudás mellett a saját praxisukban kiforrott gyakorlati tapasztalatokat is átadva.

Kineziológiai képzési rendszerünkben 42. évfolyamunkat indítjuk 2024. február 24-én a hat féléves Professzionális Kineziológus Integrált képzés keretein belül.

Emellett lehetőségük van az érdeklődőknek arra is, hogy egy adott, tematikus kineziológiai rendszert kiválasztva, ezen kineziológiai ágazat/rendszer képzési –létráján– haladva, kezdőként az alapoktól indulva, avagy haladóként becsatlakozva tanuljanak. 

Szeretettel várjuk!

dr. Varju Márta
Az Európa Akadémia vezetőjeA weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató