Three In One Concepts© (TIOC) - One Brain – TOVÁBBKÉPZŐ MINITANFOLYAMOK

A minitanfolyamok speciális oldási menetet tartalmaznak az adott témakörre vonatkozóan, melyet klienseinknél is alkalmazhatunk. Emellett a legfőbb: mi is megszabadulunk évek/évtizedek óta hurcolt terheinktől.

Képzési díj: 12.000.-Ft + 27 % áfa = 15.240.- Ft/nap + 2000.-Ft áfával a tanf.jegyzet = 17.240.-Ft

A továbbképző tanfolyamok neve A továbbképző tanfolyamok tematikája Képzés időtartama Képzés időpontja
A Viselkedési Barométer világa A Viselkedési Barométer szavai, összefüggései megmutatják magukat, feltárul a VB világa. 1 nap   egyeztetés alatt
Allergia Oldva a negatív érzelmi stresszt, szabadíts fel tested és lelked, melyek így képesek lesznek újra megteremteni az egyensúlyukat, a betegségtől a könnyű életig. 1 nap   egyeztetés alatt
A Viselkedési Barométer a testen Tanuld meg megérteni tested nyelvét. A beazonosítás ideje. Találd meg konstruktív módját annak, hogy hogyan hozd magad újra egyensúlyba. 1 nap   egyeztetés alatt
Féltékenység Jogom van rá, hogy birtokoljak...? Joguk van rá, hogy birtokoljanak...? Ki vagy mi keltett benned bizonytalanságot, bizalmatlanságot, kinek vagy minek az elvesztésétől féltél mindennél jobban… Kit vagy mit akartál birtokolni vagy kontrollálni…? - akik a legfontosabbak voltak bármikor is életedben, s akik mégis a legnehezebb terhet jelentették számodra. „Szeretlek-tehát birtokollak.” Ha befejezed a féltékenység és áldozat önmegsemmisítő játszmáit, visszanyered az önbecsülést, önmagad tiszteletét és saját méltóságodat. 1 nap   április 8.
Megszállott viselkedés Megmagyarázhatatlan rossz szokások, személytelen kommunikáció, szégyen, önmegtagadás, bosszú és büntetés, győzelem és veszteség. 1 nap  április 12.
Elfogadás Saját magunk elfogadása segít nekünk elfogadni másokat. Az a világ amit megélünk csak személyes attitüdjeink, hozzáállásunk visszatükröződése. 1 nap  május 2.
Bőség Mindazon blokkok oldása, melyek akadályozzák szellemi, lelki, érzelmi, anyagi gazdagodásunkat. Miért és kit büntetünk bőségünk megtagadásával? - Az önbüntetés és önmegtagadás ciklus végét jelenti a bőség bősége, amely többet teremt mindabból, amire szükséged van./td> 1 nap  május 16.
Visszaélés, erőszak Mikor, kit kényszerítettél arra, amit nem akart megtenni? Mikor, ki kényszerített arra, amit nem akartál megtenni? Mikor kényszerítetted saját magad arra, amit nem akartál megtenni? - Tanuld meg kifejezni az érzelmeidet és élni szíved vágya szerint. 1 nap  május 31.
Megbocsájtás Bocsáss meg magadnak, fejezd be áldozatként való viselkedésedet és fogadd el saját felelősségedet. Bocsáss meg magadnak, ne legyél többé áldozat. 1 nap  június 12.
Az extraszensz (ESP) képességek felébresztése Extraszensz képességeid működését akadályozó blokkok feloldása. 1 nap  június 20.
A legrosszabb szokás, a legrégibb hazugság Amikor nem hallottak meg, nem mutattak irántad tiszteletet, lenéztek, mintha nem is léteznél, észre sem vettek... Amikor féltékeny voltál, haragos és sértődött, harcoltál valakivel... Áldozat és zsarnokság, mely megkeseríti életünket. 1 nap  június 27.
Írói blokkok oldása Minden kreatív tevékenység - írás, festészet, zene, stb. - blokkjainak oldása. 1 nap  június 28.
Attitűdök oldása Azonosítsd és oldd azokat az attitüdöket, melyek mások elvárásainak csapdájába csalnak, abban tartanak, és nyerd vissza erődet, belső hatalmadat. 1 nap  július 17.
Nincs kifogás Fejezd be a kifogások keresését ömagaddal kapcsolatban. Az igen legyen igen, a nem pedig nem. 1 nap  július 22.
Várakozó kilók I. Mit tagadsz meg önmagadtól? – szabadulj meg a páncéltól, melyet magad köré vontál! 1 nap  egyeztetés alatt
Várakozó kilók II. Mit tagadsz meg önmagadtól? – szabadulj meg a páncéltól, melyet magad köré vontál! 2 nap  egyeztetés alatt

Three In One Concepts© (TIOC) - One Brain – OKTATÓINK

 

Referencia:

http://www.3in1concepts.us/ -> Directory, ’I agree’ -> Hungary, Instructor, Search

 

dr. Varju Márta

TIOC Faculty
kineziológia szakértő és vizsgáztató
Licensed One Brain advanced konzultáns facilitátor (A TIOC által minősített haladó konzultáns-facilitátor)

 

Farkas Katalin

kineziológia szakértő és vizsgáztató
Advanced Trainer (Haladó Tréner)
Licensed One Brain advanced konzultáns facilitátor (A TIOC által minősített haladó konzultáns-facilitátor)

 

Eörssy Péter

Instructor (Oktató)
Licensed One Brain konzultáns facilitátor (A TIOC által minősített konzultáns-facilitátor)A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató