ALTERNA KFT.: B/2020/001255. számon nyilvántartott felnőttképző

Eörssy Péter

37 éves férfiemberként sok élménnyel gazdagodtam életem során. Pozitív és negatív hatások egyaránt értek, mint mindnyájunkat. A tanulás, munka, párkapcsolat, különféle betegségek és az ezekhez kapcsolódó stresszhatások folyamatosan hatnak ránk és befolyásolják életünket, mind fizikai, mind szellemi, lelki síkon. A mai világban, amikor a férfi-női szerepek kezdenek elmosódni, felcserélődni, fontosnak tartom, hogy mindenki megtalálja helyét saját életében, ezáltal a külső tényezők hatásai kezelhetőbbé, kontrollálhatóbbá válnak.

A hétköznapi munka világában sok helyen megfordultam, a legkülönfélébb tevékenységeket végeztem, az - egyszerű - munkától kezdve, a kis- és középvállalatok, később multicégek középvezető területéig.

Folyamatosan éreztem, hogy valami nincs a helyén, kerestem a megoldásokat, hogy a legnagyobb feladatot, a saját életem vezetését is kézbe vegyem és azt a lehető legjobban végezzem.

Amikor tanulmányaimat elkezdtem dr. Varju Márta iskolájában – akit a Jó Isten kegyelméből közel húsz éve ismerek, és módszereivel, illetve személyével oly sok akadályon átsegített és a kineziológia terén fogalommá vált –, első döbbenetemet az váltotta ki, hogy a kb. hatvan főből hárman voltunk férfiak a csoportban. Némi bizonytalansággal ültem végig az első előadásokat, és figyeltem, vajon miért így alakult az arány. Évek multával sem sikerült megfejtenem, hiszen mindannyian az emberi faj tagjai vagyunk, és mindannyiunk számára különösen fontos a békés, kiegyensúlyozott élet megteremtése.

Az eltelt évek során a kineziológiai ágak közül a Touch for Health (Gyógyító érintés), a One Brain, a Wellness Kinesiology – Stress Release –, valamint a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia segítette klienseimmel a közös munkát.

Rendkívül hatékony és akár a kineziológiával eredményesen ötvözhető a Colorado System, amelynek különböző szintjeit  (Colorado System nemzetközi mester-tanár) sajátítottam el.

Törekvésem és szándékom, hogy minél több emberhez eljusson ezen csodálatos út járásának lehetősége önmaguk, családjuk, és környezetük egészségesebbé, békésebbé, boldogabbá válása érdekében.

Kiváló és különösen érdekes eszköz a grafomnézis, amelyet klienseinkkel szintén szívesen alkalmazunk a problémák feltárása, megértése és megoldása érdekében.

Táplálkozási tanácsadóként sikeresen hangolható össze a test-lélek-szellem hármasának egysége. Kineziológiai módszerekkel hatékonyan tárhatóak fel azok a gátak, ellenállások, amik sikertelenné tették a fogyókúrákat, diétákat. Megtalálhatjuk azokat a metódusokat, amelyek által éhezés és csodabogyók fogyasztása nélkül, a testünk üzenetére hallgatva érjük el optimális és egészséges testösszetételünket.A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató