A Three in One Concepts - One Brain© kineziológiai rendszer lényege

A One Brain - Integrált agy, egységes agy - olyan kineziológiai rendszer, mely rendelkezik egységes rendszerfilozófiával, és olyan összefogott oktatási szisztémával, mely lehetővé teszi a tudásanyag optimális átadását a hallgatók részére.

A Three in One Concepts©  - TIOC - rendszer kormunkával dolgozik. Tehát a kliens jelenbeli problémájával kapcsolatban megkeressük azokat az életkorokat - természetesen hipnózis és relaxáció alkalmazása nélkül, izomteszteléssel -, melyek valamilyen összefüggésben vannak a megoldandó konfliktussal, és meghatározott korrekcióval feloldjuk ezeket a negatív emlékeket.

Alapvetően a stresszel és az energiával dolgozunk, hiszen minden átélt fájdalom, félelem, fájdalomtól való félelem - természetesen az érzelmi fájdalom is ide sorolandó -, energiablokádokat hoz létre a testben, s ez a "fortélyos félelem igazgat" bennünket a jelenben is. 

Tapasztalatom szerint például azokban a felnőttekben, gyerekekben, akik nem tervezett gyerekek voltak, vagy akiket más neműnek - fiút lánynak, lányt fiúnak - vártak, felfokozott a megfelelési vágy.

Azoknál, akiknek születésekor a köldökzsinór a nyakra volt tekeredve, visszafojtott agresszivitás, dührohamok a jellemzőek.

Nagyon sok örökbefogadott gyermekkel foglalkozunk, hiszen náluk talán legmagasabb a magzati kori, kisgyermekkori stressz mértéke.

Minden, a magzati korban az anyát ért stressz érinti a gyermeket is, hiszen ha idegesek vagyunk, összeszorul gyomrunk, szúr a szívünk, elszorul torkunk, légzésünk megváltozik - s a gyermek kilenc hónapig az anya szerveként fejlődik, az anya érzéseivel összhangban reagál.

Minden gyermeknél - eltérő mértékben - feszültséget okoz a testvér születése - a "trónfosztás". Természetesen később is érnek bennünket fájdalmas tapasztalások, betegség, óvodai beszoktatás, iskolai kudarcok - de a hatéves korunkig átélt stresszek az eredői -  legkorábbi okai - felnőttkori problémáinknak. Elég, ha a kapcsolatteremtési gondokat említem - hiszen az apával és az anyával való kapcsolat állít mintát életünkben valamennyi férfi-nő kapcsolatunkra. 

Munkánkban kiemelt helyet foglal el a tanulási nehézségek korrigálása.

A sokszínű és sokrétű problémák megoldása meghatározott korrekcióval történik, melyet szintén izomteszteléssel választunk ki. A korrekció lehet mozgásos jellegű; vizualizációs, és dolgozunk fény- és színhatásokkal is, stb.

A kineziológiai izomtesztelés, mint biofeedback lehetővé teszi, hogy tudatos emlékezés nélkül is felderítsük azokat az eseményeket, melyek egymásra épülve létrehozták jelenbeli problémánkat.

Mély szinten valamennyi tapasztalat benne van a test és agy memóriájában, s rendezésre vár. Agyunk hatalmas kapacitású kompjuterként tárolja az információkat, s a kineziológiai izomteszt segítségével lehetőségünk van lehívni ezeket az információkat, felderíteni   és   kijavítani a  "működési zavarokat”.

Izmaink működését agyunk irányítja, izmaink a központi idegrendszer kijelzőinek tekinthetők, s az izomtesztelés során tapasztalt energiaváltozás megbízható információt ad a tesztelő által feltett kérdésre. Az izomteszt segítségével lehívható, felidézhető az élet minden pillanata, segítségével oldhatók a múltbéli, jelenlegi, és a jövőben jelentkező potenciális problémák.

A One Brain kineziológiai oldás elsősorban a problémák érzelmi hátterével foglalkozik, ezeknek az érzelmi stresszeknek a feloldása energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, s aktivizálja a test öngyógyító mechanizmusát.A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató