ALTERNA KFT.: B/2020/001255. számon nyilvántartott felnőttképző

A Three in One Concepts - One Brain– kineziológiai rendszer lényege

A One Brain - Integrált agy, egységes agy - olyan kineziológiai rendszer, mely rendelkezik egységes rendszerfilozófiával, és olyan összefogott oktatási szisztémával, mely lehetővé teszi a tudásanyag optimális átadását a hallgatók részére.

A Three in One Concepts– - TIOC - rendszer kormunkával dolgozik. Tehát a kliens jelenbeli problémájával kapcsolatban megkeressük azokat az életkorokat - természetesen hipnózis és relaxáció alkalmazása nélkül, izomteszteléssel -, melyek valamilyen összefüggésben vannak a megoldandó konfliktussal, és meghatározott korrekcióval feloldjuk ezeket az energetikai blokkokat. Alapvetően a stresszel és az energiával dolgozunk. Munkánkban kiemelt helyet foglal el a tanulási nehézségek korrigálása. A sokszínű és sokrétű energetikai problémák megoldása meghatározott korrekciókkal történik, melyeket szintén izomteszteléssel választunk ki. A korrekció lehet mozgásos jellegű; vizualizációs, és dolgozunk fény- és színhatásokkal is, stb.
Mély szinten valamennyi tapasztalat benne van a test és agy memóriájában, agyunk hatalmas kapacitású kompjuterként tárolja az információkat, s a kineziológiai izomteszt segítségével lehetőségünk van lehívni ezeket az információkat, felderíteni és kijavítani a –működési zavarokat–. Izmaink működését agyunk irányítja, izmaink a központi idegrendszer kijelzőinek tekinthetők, s az izomtesztelés során tapasztalt energiaváltozás megbízható információt ad a tesztelő által feltett kérdésre.

A One Brain kineziológiai oldás energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, s aktivizálja a test öngyógyító mechanizmusát


< VISSZALÉPÉS


A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató