ALTERNA KFT.: B/2020/001255. számon nyilvántartott felnőttképző

A Three in One Concepts - One Brain rendszer létrehozói

Gordon Stokes (1929 - 2006)

Gordon Stokes 1976-ban hozta létre a Three In One Concept, Inc.-t, majd 1983-ban Daniel Whiteside és Candace Callaway társaságában alkotta meg a rendszer jelenlegi formáját.

Gordon bevitte a One Brain módszerébe mindazt, amit fontosnak tartott: a Thomas Gordon-féle Szülői Eredményességi Tréninget, a Personology-t, valamint tapasztalatait, melyeket a Touch for Health rendszerében betöltött hosszú munkája során szerzett.

A One Brain tükrözi Gordon Stokes őszinte érdeklődését és segíteni akarását az emberekkel kapcsolatban; s egyedülálló áttekintést és lehetőséget ad a test és az agy integrációjával összefüggésben.

Gordon Stokesra sokáig fogunk emlékezni, mint mesterünkre, tanárunkra. Magyarországon Gordon nagyon sok továbbképző tanfolyamot tartott, s ő tartotta az első magyarországi One Brain Oktatói Tréninget Carol Ann Hontz társaságában, 1994-ben.


Daniel Whiteside (1933 - 2013)

1983-ban csatlakozott Gordon Stokeshoz, hogy segítsen megteremteni a Three In One Concepts módszert a jelenlegi formájában. 

Daniel Whiteside szülei, Robert és Elizabeth Whiteside alapították az Államok-közötti Perszonológiai Intézetet, mely az első személytani intézet volt az Egyesült Államokban. Szokták mondani, hogy Daniel bölcsőjét is a viselekedési genetika ringatta.

Daniel hihetetlen tudása a kultúra számtalan területén - irodalom, régészet, történelem, művészet és zene – ott tükröződik a Three In One Concepts tanfolyami anyagaiban, a képzési jegyzetekben, különösen a Kapcsolatok veszélyben; Gyermekkor, Szexualitás, "Öregedés"; Serdülőkor, Érettség, Szeretet; Mohóság, Bűntudat, "Isten"; Egység; Szexualitás; és a Gyermek mint szülő tanfolyamok tekintetében. 

Daniel regényeket írt, vendége volt a számos rádiós és televíziós műsornak, színészkedett, rendezett, ismeretterjesztő filmek alkotója volt, tréningeket írt és tartott multinacionális cégeknél. 

Daniel nagyon sokat járt nálunk, sok képzést tartott, nem feledjük tanításait, szikrázó és sziporkázó személyiségét.


Candace Callaway (1949 - 2005)

Candace Callaway szintén 1983-ban csatlakozott Gordon Stokeshoz és Daniel Whiteside-hoz. A spiritualitás és a metafizikikai szemlélet volt az, amit hozzáadott a rendszerhez.A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató